Az Időhiány időkepe az Időjátékban

Az Idő a megismerés egy tapasztalati útvonala. Mivel számtalan megismerési szándék és útvonal létezik, végtelen számú Idő(struktúra) áll ezek rendelkezésére. Amikor egy Időhullámot megnyitunk, a mezőben felépül egy ökoszisztéma, amely rendszerbe szervezi a lehetséges tapasztalati tényezőket annak érdekében, hogy az Időbe lépés szándékát a megismerés irányába terelje. A Szellem belép a mentaligens közegbe és megnyitja az intuíció csatornáit az elmében. Elmén túli intelligenciával hatja át az ökoszisztémát.

Mindezt fordíthatjuk úgy is: ahhoz, hogy valamit megtapasztaljunk – akár a formák világában, akár a forma nélküliben –  létre kell hozni az ahhoz szükséges időrendszert (kronoszisztémát). Hétköznapi valóságunkban ezt tudat alatt folyamatosan – irányítatlanul – megtesszük. Csakhogy erről nem tudunk. (Ezt a tudatalatti folyamatot is megismerjük az Időjátékban). És mivel nem ismerjük, ez a láthatatlan mechanizmus az elménkben a fókuszt ide-oda rángatja a hétköznapi teendőink, szokásaink, kötelességeink, félelmeink, hangulati állapotaink között. 

Ettől a túljáratástól a káoszból való menekülés érdekében – és az idő hiányában – elkezdjük a dolgok következményeit vizsgálni. Még a cselekvésünk előtt a lehetséges következményekre koncentrálunk. A következményekkel való örökös számtant olyan alapvető, szükségszerű készségnek definiálja az elménk, hogy minden ellenkező képletet irracionális őrültségnek ítél. Ez okozza azt, hogy örökös Időhiányban szenvedünk! Az időhiány a se itt, se ott állapotában tart minket és erre az a jellemző, hogy a dolgok melyeket eltervezünk össze-vissza manifesztálódnak a valóságunkban, nem várt következmények formájában.

Azt mondom, hogy az Időjátékban eltöltött Idő közben a természetes (fizikai) idő megáll, vagyis a hétköznapi valóságodban nem maradsz le semmiről, mert a valóságodat – azt, ahogy a világodat érzékeled – az Időhöz való viszonyod tartja fenn. Ha kilépsz egy Időstruktúrából, – míg egy másikat hozol létre, vagy éppen abban tartózkodsz – azt abban a pillanatban felfüggeszted. Megállítod a műsort a tv-ben. (Pause). El tudod ezt képzelni? El tudod ezt képzelni, hogy ez valóságos?

Senkiyel Időjáték kurzus 2023

HEB

error: Content is protected !!