A szerzőről

2012-ben kezdtem “főállásban” tudatkutatással és tudatosságfejlesztéssel foglalkozni. Ez volt az, ami legbelül mindig is hívott – a hivatásom. Tanult jogi szakmámat és sikeres ügyvédi praxisomat adtam érte cserébe. És bár voltak bőven kihívást jelentő pillanatok, olyan nem volt, amiben megbántam volna ezt a döntésemet. Az elmúlt 10 év kísérletezéssel, gyakorlással, a megszerzett tudás rendszerezésével és átadásával, egy saját módszer kidolgozásával telt. Ez lett a Belső Kijárat Módszer. Minden, amit ebben a tananyagban összefoglaltam, ezek esszenciájaként egy működő modellje az ember-valóság kapcsolatnak.

Sokezer óra személyes és csoportos foglalkozás – life, és business területen egyaránt – csiszolta, fejlesztette a mai formájára. Az empirikus bizonyítékokon, elért eredményeken túl főként a kvantumelmélet lehet a módszer tudományos háttértámasza. A Pannon Egyetem Business Coach szakán szereztem a coach diplomámat. Szakdolgozatomat a saját coaching módszertanomból írtam: fejlődésfókuszú coaching, az önreflexív-kontemplatív módszer címen. Mégsem az hitelesíti számomra a működését, hogy hány diploma vagy lektorált tanulmány, tudományos elmélet áll mögötte, hanem az, ahogyan láttam nyomában a változást az emberek életében. És persze a magaméban is. 

Az emberiség tudati fejlődése minden korban zajlott. Mostanra azonban úgy tűnik, létkérdéssé vált, mivel egyre sebesebben közelítünk egy kollektív evolúciós határponthoz. És a választásunkon múlik a folytatás.  Mivel a tudatosság csak egyéni szinten fejleszthető, az mindenkinek személyes munka, a legnagyobb segítség az ehhez nyújtott támogatás. Ez az online tananyag is azt a célt szolgálja, hogy felgyorsítsa a résztvevők tudati fejlődését, és ezzel valódi életminőség-javulást segítsen elérni. 

Személyre szabott egyéni coaching foglalkozásokat is tartok a világ számos pontján élő ügyfeleimnek online – a fejlődésfókuszú coaching módszerével  – melyek hatékonyan segítenek megszabadulni az önszabotáló programoktól, kimozdítanak a holtpontról, lökést adnak az egyéni fejlődésnek és a vállalkozások növekedésének. Egyéni coaching konzultációkra bejelentkezési lehetőség telefonon: +36-20-4261641.

12 Szerep Alkímiája(©) tananyag a harmadik tudatszinten vezeti végig a használóját egy év alatt.  Az ezt követő 4. tudatszint elméletét, az absztrakt elme gyakorlatait és tudatosságfejlesztő játékát, a Senkiyel Időjátékot(©) szerzőtársam, Németh Csaba Heb dolgozta ki, foglalta össze, amely elérhető mind online előfizetés, mind személyes csoportos kurzus formájában.

Zoé (dr Bálint Mónika)

A 12 szerep alkímiája tananyag szerzője

Fejlődésfókuszú coach 

Stratégiai tanácsadó

error: Content is protected !!