Polárgén X. Egy csomó igazság


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/belsokij/public_html/wp-content/plugins/learndash-elementor/src/views/themes/ld30/topic/index.php on line 87

10.- Egy csomó „igazság”

Mindig igazad van

Minden úgy fog Veled történni az életedben, ahogyan az a hitrendszereidnek megfelel. Annak, amit gondolsz magadról, és a világról. Az, hogy Neked igazad van, nem jelenti azt, hogy a másiknak nincs igaza. Mert az „igazság” szubjektív, a gondolatokhoz igazodik, amiket elfogadtál, és amikkel vagy támogatóan azonosultál, vagy amiknek ellenállsz, de ugyanúgy hiszel bennük, és ezzel valóságot adsz nekik. Ebből viszont az következik, hogy mindekinek igaza van!

Mindkét esetben elhitted, hogy: „igen, ez így van”, és az első esetben megadtad magad neki a második esetben ellenálltál. De a „valóságszülő hitrendszer”, a gondolat mindkét esetben ugyanaz, ezért a végeredmény, a történeted, a tapasztalatod is ugyanaz lesz. A gondolatok (hitrendszerek) szülte világunk ezért illúzió. Mert a valósága nem abszolút, nem objektív, hanem mindig csupán a gondolataink tükörképe, lenyomata. Az 1. és a 2. tudatszinten a gondolataink vetítik ezt a holografikus valóság-show-t. Vagyis a világ létezik, de nem független tőlünk. Mindig a  gondolkodásunktól függ, hogy mit tapasztalunk meg belőle. A világunkat akkor ismerhetjük meg a maga „valóságában” működés közben, ha megismerjük a saját gondolkodásunkat.”Ismerd meg magad”- ezért hangsúlyozta minden ősi tudásforma az önismeretet.

A cél, hogy felismerd a játszmáidat, tudatosítsd a poláris működésedet, és megtaláld a gondolatot, ami tekerteti veled a kereket, újra és újra ugyanazt a végeredményt létrehozva.

Lehet, hogy ezek a leckék néha feszegetik a határaidat, vagy kihoznak a sodrodból, vagy akár a rosszullétig leszel dühös, vagy éppen felkavar. Ez nagyon jó, mert ekkor biztosan tudhatod, hogy a megérintett résznél rálátsz éppen a saját tudattalan működésedre, ami eddig takarásban volt előled. Ezt nem mindig könnyű elviselni, – az egód önképének az összeomlásával fenyeget, hiszen most épp őt figyeled, leplezed le – ezért engedd meg magadnak ezeket a reakciókat, és csak figyeld, mi zajlik Benned ilyenkor. Értékes információ ez Rólad Magadnak.

error: Content is protected !!