Álomgén – Az Idő


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/belsokij/public_html/wp-content/plugins/learndash-elementor/src/views/themes/ld30/topic/index.php on line 87

IDŐ

Március az a hónap, amikor felerősödik a kollektív tömegtudatban ez a szereprész. Ha a kollektív folyamatokat megfigyeljük, ekkor csapódnak be olyan hatások, amik a tömeg-pszichét alaposan megbolygatják. Mint például 2019 márciusában a COVID19 világjárvány, vagy 2022 márciusában (február 24.-én már a Halakban) az Orosz-Ukrán háború.

Mindkettő lezárt egy korábbi világrendet (mert ez a részünk a lezáró, feloldó), és globális félelemhullámot indított el, felkorbácsolta az érzelmeket. 

Tökéletes idő az érzelmi kapcsolódásaink megvizsgálására, és mindazon lépések megtételére, amik az érzelmi stabilitásunkat szolgálják. Élesben gyakorolhatjuk a tömeg pszichózisról való leválást  azzal, hogy az érzelmi átrendeződést a saját életünkben a kezünkbe vesszük és irányítjuk. 

Mielőtt egy új állapotba átléphetnénk, az előző lebomlik. Ahogyan bennünk, úgy a külvilágunkban is. A Káosz-időszakok a Nagy Átalakulások velejárói. Ha tisztában vagyunk a jelentőségükkel, akkor a pánikba esés, sodródás helyett kihasználjuk a lehetőséget, hogy a meghaladott, kinőtt helyzetektől elbúcsúzzunk és lezárjuk érzelmileg is, ami már nem visz előre.

Összegzés

Az érzelmeinkkel való kapcsolat nélkülözhetetlen a fejlődésünkhöz, és a boldogságunkhoz. Ez a képesség, erő mindannyiunkban ott van. Az érzelmi stabilitáshoz tudatosítnunk kell a bennünk végbemenő érzelmi folyamatokat ítélkezés nélkül. Megfigyelni és megtisztítani az érzelmi mintázatainkat, megszüntetni a blokkokat és sokkokat, azaz egyensúlyt teremteni. Érzelmi állóképességünk folyamatos edzést igényel, amiben csiszoljuk ezt a képességünket. 

error: Content is protected !!