FER

Ahogy a kifejtések, a gyakorlatok során a tudati energia magához tér, úgy képes az elme integrálni az absztrakt információt. Ezt azért teheti, mert egy magasabb tudati energia elérzékenyíti, leszedálja, reakció képtelenné teszi. Miközben nem szünteti meg annak működését, a jelenben tartja annak érdekében hogy tanulja meg a folyamatot.

Playlist

3 Videos
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Kattints ide
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Kattints ide
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Kattints ide
Previous slide
Next slide

6. Az akaratomban van-e lelkesedés? Mennyire vagyok lelkes, ha arra a dologra gondolok, amiért el kéne indulnom? (0-10 skálán)

Mit nyújtanak a Belső Kijárat online tananyagai?

Gyorsabb, mint a pszichológia, mélyebb mint a coaching, gyakorlatiasabb, mint a spirituális utak…

A változást egy komplex folyamatként kezeli, ami megtanulható.

A bonyolult összefüggéseket a legegyszerűbb nyelven, és formában hozza közel, kerüli a tudományos, misztikus homályt.

 

Célirányos, gyors és hatékony, nem áll meg a felismerésnél, a megvalósításra is van eszköztára.

Más megközelítést alkalmaz, mint a hagyományos pszichológiai iskolák, vagy a coaching módszerek, nem tesz személyfüggővé a segítő irányában. Megtanít látni, érteni és alkalmazni. 

Nem kell 20 égig gyakorolnod ahhoz, hogy működjön.

A tudatkutatás új felfedezéseit gyakorlati rendszerré formálja, innovatív, radikálisan új nézőpontból tekint az emberi működésre.

A tapasztalati tanulásra épít, nem kötik elméleti dogmák, világképek. Ne hidd el, tapasztald meg!

Mentes minden vallási és tudományos “izmustól”, szabad élő nyitott és folyamatosan organikusan fejlődő módszer, ami nem tart igényt besorolásra, külső validálásra, csoportok szakmai támogatására, és nem alkalmas szektásodásra.

A szokásos személyiség-elemzésnél, viselkedés-befolyásolásnál jóval mélyebb szinteken képes újra-struktúrálni az emberi létezés alapmozgatóit.

Ehhez nem alkalmaz hipnózist, külső befolyásolást, fizikai szereket – a használó mindvégig megtartja az irányítást a változása folyamatában.

mert olyan mélyre-magasra megy, ahová más nem

Holokron természetű, azaz a probléma mögött az embert, mint forrást térben és időben is teljes spektrumban vizsgálja.

A probléma mögött a testi, érzelmi, gondolati faktorokat egységes rendszerkent képes érzékelni, és a mindezeket irányító scripteket megtalálni, sőt végigkövetni őket az egyén 5 generációs családi genetikai emlékmezőjében. Értelmessé téve ezzel a problémát.

A problémára, mint hasznos fejlődési jelzésre tekint, és a feltárt rejtett okok mentén a megoldásokat az oki szinten nyújtja: az irányító scriptekhez hozzáférést mutat, amivel sorsfordító változásokat képes a használó beindítani az életében.

A módszer által generált változás útján egy fokozatos gyors belső tudati fejlődés indul meg, ami az életminőség javulását indukálja. Ez a látszólagos mellékhatása a módszer legerősebb értéke.

Biztonságos, mert mindenki a saját tempójában tudja használni.

De csak mentálisan ép – teljes belátási és cselekvőképességgel rendelkező –  személyek használhatják a saját fejlődésük előmozdítására. A definiált mentális kórképek kezelésében a pszichiáter az illetékes.

Nem használható azok számára, akik tudatállapot módosító szereket, gyógyszereket szednek (drogok, alkohol, altató, nyugtató, pszichiáter által felírt gyógyszerek) és vagy pszichiátriai kezelés alatt állnak, vagy arra szorulnak.

Nem használható kiskorúaknál, és nem javasolt fizikai betegségek esetén a fizikai terápiák helyett használni.

Ez nem csodaszer, ami a polcra téve hat. Csakis tapasztalati úton tudod elsajátítani. Ha csak olvasol róla, még nem történik semmi. A csoda a saját tapasztalatodnál kezdődik.

Amikor Te jól vagy, akkor minden jól van körülötted.

Amit magadért teszel, azzal teszel a legtöbbet másokért.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
error: Content is protected !!